Prāmji un kruīzi starp Zviedriju un Poliju

Ir daudz pasažieru un kravas prāmju, kas savieno Poliju ar Zviedriju. Šķērsošana starp Poliju un Zviedriju ar prāmi ir daudz ātrāka nekā pa sauszemi caur Dāniju. Svarīgas prāmju ostas Polijā ir Gdaņska, Gdiņa un Svinoujsce. Zviedrijā prāmji kursē uz Poliju no Trelleborgas, Istades, Karlskronas un Nīneshamnas (Stokholma) ostām. Daži prāmji starp Poliju un Zviedriju ir paredzēti tikai pasažieriem, kas ceļo ar transportlīdzekļiem.

Zviedrija ir labi savienota ar Poliju ar prāmjiem, kur maršruti savieno lielākās Zviedrijas un Polijas ostas.
Zviedrija ir labi savienota ar Poliju ar prāmjiem, kur maršruti savieno lielākās Zviedrijas un Polijas ostas.

Fakti + skaitļi

Aktīvie prāmju maršruti 4+ (skatiet tālāk)
Lielākie prāmju operatori 4 — Unity Line, Polferries, TT-Line, Stena Line (skatiet tālāk)
Šķērsojumi dienā 16+

Prāmju maršruti

Maršruts Piezīme
Istade uz Svinoujsci To apkalpo Unity Line un Polferries ar vairākiem reisiem katrā virzienā katru dienu. Dzīvotspējīga alternatīva Vācijas sasniegšanai no Zviedrijas, jo Świnoujście atrodas uz robežas ar Vāciju.
Nīneshamna (Stokholma) uz Gdaņsku Šis ir vienīgais maršruts, kas savieno Poliju ar Stokholmas apgabalu, ko apkalpo Polferries. Nīneshamna atrodas tikai 50 km uz dienvidiem no Stokholmas.
Trelleborga uz Svinoujsci TT-Line savieno Trelleborgu ar Świnoujście ar vairākiem reisiem katru dienu. Kopējais šķērsošanas laiks ir 6-7 stundas.
Karlskrona uz Gdiņu Stena Line savieno Karlskronu ar Gdiņu un lielāko Polijas "Trīspilsētas" reģionu. Katru dienu tiek piedāvāti 2-3 izbraukumi, parasti tiek piedāvāta arī nakšņošanas iespēja.

Prāmju operatori

Ir vismaz četri prāmju operatori, kas piedāvā prāmjus starp Poliju un Zviedriju. Pašreizējie prāmju operatori starp Zviedriju un Poliju ir Unity Line, Polferries, TT-Line un Stena Line. Polijas prāmju operatoriem (Unity Line un Polferries) ir spēcīga ietekme tirgū, taču ir pieejami arī citi. Attiecībā uz apstākļiem uz kuģa jūs atradīsiet lielu klāstu atkarībā no piedāvātā maršruta un kuģa. Starp Zviedriju un kontinentālo Eiropu notiek liela kravu satiksme, tāpēc jūs redzēsiet lielu uzmanību kravas automašīnu vadītājiem un kravas klientiem.


Citi Baltijas prāmju maršruti


Prāmju biļešu meklēšana

Šajā lapā minētos maršrutus var rezervēt tieši ar FerryScan! Mēs jums palīdzēsim katrā rezervācijas procesa posmā.

Meklēt ceļojumus šeit
Prāmju skenēšanas logotips
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more