Prāmji un kruīzi starp Zviedriju un Igauniju

No Stokholmas apkaimes regulāri kursē pasažieru un kravas prāmji uz Igaunijas ostām Tallinu un Paldiskiem. Prāmji no Stokholmas atiet no pilsētas centra, kā arī no tuvējās Kapelskāras ostas. Kapellskär atrodas aptuveni 90 km uz ziemeļiem no pašas Stokholmas. Visiem prāmjiem no Paldiskiem ir nepieciešams transportlīdzeklis (arī velosipēds tiek uzskatīts par transportlīdzekli). Pasažieriem bez transportlīdzekļa Tallink-Silja ir iespēja no Stokholmas centra tieši uz Tallinu. Citi prāmju operatori ir piedāvājuši maršrutu no Stokholmas - Tallinas sezonāli (piemēram, Viking Line), lai gan šobrīd Tallink-Silja ir vienīgā iespēja.

Ir vairāki maršruti no Tallinas un Paldiskiem uz Stokholmas apgabalu Zviedrijā.
Ir vairāki maršruti no Tallinas un Paldiskiem uz Stokholmas apgabalu Zviedrijā.

Fakti + skaitļi

Aktīvie prāmju maršruti 2 - Skatiet zemāk
Lielākie prāmju operatori DFDS un Tallink-Silja
Šķērsojumi dienā 3

Prāmju maršruti

Maršruts Piezīme Rezervācijas informācija
Kapellskär uz Paldiski Pārvalda DFDS un Tallink-Silja kravas automašīnām un pasažieriem ar transportlīdzekļiem. Šis prāmju maršruts ir ērts tiem, kas ceļo ar transportlīdzekļiem, jo Paldiski un Kapellskär pilsētas atrodas krietni ārpus Tallinas un Stokholmas.
Stokholma uz Tallinu Visu gadu apkalpo Tallink-Silja un dažkārt arī Viking Line, arī pēc sezonas pieprasījuma. Prāmji no Stokholmas uz Tallinu parasti īsi apstājas Ālandu salās. Rakstīšanas laikā šis prāmis kursē katru otro dienu, lai gan vasarā tas parasti ir katru dienu.

Prāmju operatori

Jūs atklāsiet, ka prāmju iespējas no Tallinas un Stokholmas būs visērtākās no pasažieru viedokļa. Tomēr atkarībā no tā, ko meklējat (piemēram, kravas automašīnu vadītājiem), priekšroka var būt vienkāršajiem kravas prāmjiem, kas atiet no Paldiski un Kapellskär.

FAQ

Cik prāmju ir starp Zviedriju un Igauniju?

Starp Zviedriju un Igauniju ir divi galvenie maršruti: no Stokholmas uz Tallinu un no Kapellskär uz Paldiski. Gan Kapellskär, gan Paldiski atrodas ļoti tuvu Stokholmas un Tallinas galvaspilsētām.

Vai no Stokholmas uz Tallinu kursē prāmis?

Pašlaik no Stokholmas tieši uz Tallinu kursē viens prāmis, ko apkalpo Tallink-Silja. Citi operatori, piemēram, Viking Line, laiku pa laikam piedāvā šo maršrutu.

Kuri prāmju operatori no Igaunijas dodas uz Zviedriju?

No Igaunijas uz Zviedriju šobrīd dodas divi prāmju operatori: DFDS un Tallink-Silja.


Citi Baltijas prāmju maršruti


Prāmju biļešu meklēšana

Šajā lapā minētos maršrutus var rezervēt tieši ar FerryScan! Mēs jums palīdzēsim katrā rezervācijas procesa posmā.

Meklēt ceļojumus šeit
Prāmju skenēšanas logotips
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more