Prāmji un kruīzi starp Vāciju un Zviedriju

Vācijai un Zviedrijai ir labs pasažieru un kravas prāmju savienojums. Ir vismaz četri regulāri prāmju maršruti, kas savieno Vāciju un Zviedriju. Vācijā prāmji atiet no Ķīles, Lībekas (Travemindes) un Rostokas ostām. Zviedrijā prāmji atiet no Gēteborgas, Malmes un Trelleborgas. Braukšana ar prāmi no Vācijas uz Zviedriju var būt ātrāks un ērtāks veids nekā braukt caur Dāniju. Daudzi prāmji piedāvā nakts reisus, padarot to ļoti ērtu.

Daudzi prāmji savieno Vācijas ziemeļus ar Zviedrijas dienvidiem.
Daudzi prāmji savieno Vācijas ziemeļus ar Zviedrijas dienvidiem.

Fakti + skaitļi

Aktīvie prāmju maršruti 4+ (skatiet tālāk)
Lielākie prāmju operatori 3 — Stena Line, Finnlines un TT-Line
Šķērsojumi dienā 16+

Prāmju maršruti

Maršruts Piezīme
Rostoka uz Trelleborgu Viens no populārākajiem maršrutiem starp Vāciju un Zviedriju. Starp Stena Line un TT-Line ir daudz atiešanas visu dienu un nakti.
Ķīle uz Gēteborgu Nišas maršruts, kas savieno Ķīli ar Zviedrijas otro lielāko pilsētu. Stena Line apkalpo šo maršrutu ar ikdienas prāmi. Sastrēguma laikā maršrutam var pievienot otru prāmi, nodrošinot divus atiešanas reisus dienā katrā virzienā.
Lībeka/Traveminde uz Malmi Finnlines savieno Lībeku (Travemindes ostu) ar Malmi ar 2-3 reisiem dienā katrā virzienā. Šis maršruts ir īpaši orientēts uz kravu un kravas automašīnu vadītājiem, taču laipni aicināti arī parastie pasažieri. Malme atrodas Ēresunda tilta otrā pusē no Kopenhāgenas.
Lībeka/Traveminde uz Trelleborgu Pārvalda TT-Line ar vairākiem ikdienas reisiem.

Prāmju operatori

Galvenie prāmju operatori starp Vāciju un Zviedriju ir Stena Line, Finnlines un TT-Line. Pieredze uz kuģa var ievērojami atšķirties atkarībā no konkrētā maršruta, gada laika un kuģa. Kopumā prāmju maršruti starp Somiju un Zviedriju ir utilitārāki, salīdzinot ar citiem maršrutiem Baltijas jūrā.


Citi Baltijas prāmju maršruti


Prāmju biļešu meklēšana

Šajā lapā minētos maršrutus var rezervēt tieši ar FerryScan! Mēs jums palīdzēsim katrā rezervācijas procesa posmā.

Meklēt ceļojumus šeit
Prāmju skenēšanas logotips
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more